Wie zijn we ?

Een 25-tal jaar geleden had ik van mijn langharige teckel Jolly een eerste nestje pups, en vanaf toen was ik gebeten door het “teckel-virus” ūüôā

Van in mijn jeugd ben ik steeds omringd en geboeid geweest door dieren. Als kind was ik dan ook altijd in bezit van √©√©n of meerdere konijnen, vogels, paarden, honden, kippen,‚ĶIk kan mij geen dag in mijn leven herinneren zonder dier,‚ĶIk ben dan ook dankbaar dat al die levende wezentjes mij zoveel rijker √©n wijzer maakten, en zelfs na al die ervaringen √©n meerdere ‚Äúwilde‚ÄĚ avonturen, besef ik dat men nooit ‚Äúafgestudeerd‚ÄĚ raakt in het dierenrijk !

Enkele jaren geleden begon ik als zelfstandig hondenfokker, en na vele aanpassingen aan de hondenkennel heb ik bewerkstelligt waar ik op mikte: een kleine, huiselijke kennel met een familiale sfeer, waar hond en (toekomstige)¬† baas zich goed voelen !¬†¬†Bezoekers en klanten weten deze¬†kleinschaligheid en persoonlijke aanpak echt te waarderen ! We kiezen bewust voor een kleine rashondenkennel waar de gezondheid √©n de socialisatie van de puppies centraal staan ! En omdat we het belangrijk vinden dat u de pup kiest die het best bij uw persoonlijkheid en uw leven past, vinden we het dan ook onze taak om u in deze keuze te begeleiden. Indien u overweegt om een puppy in huis te nemen, maar nog met een aantal bedenkingen en/of vragen zit, kan u ook steeds vrijblijvend¬†bij ons terecht voor persoonlijk advies, zonder u verplicht te voelen om uw pup bij ons te kopen. We hebben hoofdzakelijk eigen nestjes. Onze pups kunnen in de tuin op ontdekking gaan in de ‚ÄėGrote Wereld‚Äô, en kunnen dan ook in contact komen met onze eigen hondjes, zij leven hier in roedel en deze hi√ęrarchie komt ook de opvoeding en de socialisatie van de pups ten goede. Onze pups blijven tot minimaal 7 weken bij de moeder (ideaal is 8 weken), kennen al veel dagdagelijkse situaties en wat heel belangrijk is, zij kennen hun “hondentaal” als ze hier vertrekken,…..Bij goed weer zijn ze de hele dag in open lucht, bij slecht weer zitten zij in een puppyruimte en worden zij regelmatig opgenomen in onze leef-en werkruimtes zodat zij opgroeien in een huiselijke, liefdevolle omgeving.

Alle pups worden meermaals ontwormd, gevaccineerd en hebben een microchip en een Europees Paspoort. Zij krijgen ’s avonds natuurvoeding (vleesmaaltijd)¬† zodat zij alle essenti√ęle vitamines en mineralen binnenkrijgen om te kunnen opgroeien tot gezonde, evenwichtige √©n levenslustige honden !

Bij aankoop krijgt u steeds een starterspakketje mee met voeding.

Na aankoop blijven wij uiteraard steeds beschikbaar om uw vragen ivm. opvoeding, voeding, vachtverzorging, en zo meer te beantwoorden.

Erkenningsnummer bij het Ministerie van Landbouw : HK 13100009